top of page
Naamloos-1.png
Naamloos-1.png

Bekijk hier onze realisaties geplaatst door onze installateurs:

Headquarters.png
Naamloos-1_edited.png

SOLUNA(SHANGHAI) Co., Ltd. (hierna: SOLUNA) werd opgericht in 2018. Het is een hightech onderneming die zich richt op onderzoek, ontwikkeling en verkoop van nieuwe energieopslagproducten.

 

Het bedrijf is gevestigd in Shanghai. Met de missie om slimme, schone energieproducten en -technologieën aan de wereld te leveren, heeft het bedrijf de bedrijfswaarden "integriteit, samenwerking, professionaliteit en leren" vastgelegd en voortdurend onafhankelijk ontwikkelde draagbare energieopslag- en huishoudelijke producten gelanceerd.

 

Een reeks producten zoals energieopslagsystemen, industriële en commerciële en containerenergieopslagsystemen, het onafhankelijke merk "SOLUNA" is geëxporteerd naar meer dan 40 landen en regio's op 5 continenten over de hele wereld.

SOLUNA beschikt nu over volledige R&D-, test- en andere instellingen, die er niet alleen voor zorgen dat de producten met succes internationale certificeringen zoals UL, CE en CES doorstaan, maar ook de productkwaliteit en goede reputatie van het bedrijf verbeteren. De afgelopen jaren heeft het bedrijf voortdurend zijn toeleveringsketen en productiebasis geoptimaliseerd, de verkoopkanalen uitgebreid en de mogelijkheden voor after-salesondersteuning verbeterd om klanten over de hele wereld meer bevredigende diensten te kunnen bieden en de langetermijndoelstellingen van het bedrijf te kunnen verwezenlijken.


Op basis van de marktvraag biedt SOLUNA een volledig assortiment energieopslagproductoplossingen voor huishoudens en kleine industriële en commerciële toepassingen, waaronder draagbare geïntegreerde machinesystemen voor energieopslag, laag-/hoogspanningsbatterijsystemen, geïntegreerde machines voor huishoudelijk gebruik en commerciële batterijkasten. De productoplossingen worden toegepast in parallelle/off-grid toepassingen. Fotovoltaïsche koppeling op het elektriciteitsnet maakt noodstroomvoorziening voor huishoudens, piekreductie en het vullen van dalen, enz. mogelijk.

Mijlpalen.png

Elno Construct BV               Craenenbroekstraat 23              3380 Glabbeek               BTW BE 0676.736.237               info@elno-green.be 
 

bottom of page